Vandaag besteld, binnen 24 uur in huis

Visie en missie

Erwin startte Smaak van Puglia (spreek uit: poe-lie-ja) eind 2006 als hobby, samen met zijn broer Marco. Van kleins af aan gingen de broers met hun familie op bezoek bij hun tante in Zuid-Italië. Zo ontstond de liefde voor de "hak van de laars" al jong.

Begin 2009 besloot Erwin van zijn hobby zijn werk te maken - op de achtergrond geeft Marco nog steeds advies. Van één wijnhuis bij de start (via een wijnvriend van Erwins Italiaanse oom) is Smaak van Puglia gegroeid naar tien wijnhuizen uit de hele regio.

Wij importeren exclusieve wijnen en heerlijke delicatessen uit Puglia. Naast de verkoop van onze producten online, organiseren wij ook wijnproeverijen en kookworkshops. En aangezien we zo’n ruim 30 jaar in Puglia komen, organiseert Smaak van Puglia ook culinaire wijnreizen naar deze mooie bestemming.

Bovendien zijn wij gespecialiseerd in kerstpakketten tijdens de eindejaarsperiode. Zowel (horeca)bedrijven als particuliere wijnliefhebbers kunnen bij ons terecht. Wij denken graag met u mee.

Onze visie en missie: de bekendheid van het mooie Puglia en de overheerlijke Pugliese wijnen en delicatessen naar de top promoten! Check de website of kom eens een kijkje nemen in ons proeflokaal/afhaalpunt in Woerden.