Volgende >>


Proefpakket 3 soorten TARALLI (105 gr. Fiore di Puglia)


Drie soorten en smaken TAR/TRI/CLA (3 x 35 =) 105 gr.

Artikelcode: FDP_DIF15123Proefpakket 3 soorten TARALLI (105 gr. Fiore di Puglia)
Wat eet je in Puglia bij het aperatief en de borrel behalve panzerotti en olijven? Taralli natuurlijk! Dit zijn heerlijke kleine en krokante "deegringen" op basis van (tarwe)bloem type "0", olijfolie, (witte) wijn en peper en zout. Een heerlijke snack - past perfect bij wijn - voor wie gezond wil eten en voor wie lekkere smaak wil combineren met optimale kwaliteit.

Drie verschillende soorten (smaken) taralli:

TARALLI CLASSICI (OLIVE VERDE) = de taralli met klassieke (groene) olijvensmaak. Heerlijk bij oudere kazen, maar ook gewoon zo als aperitief.

TARALLI "SPECIALE" TARGRISSI = een speciale taralli-soort - afwijkend qua vorm: rechthoekig en geribbeld - op basis van kruidige tomaten. Heerlijk bij een wat vollere witte en rode wijn. Maar ook gewoon zo, als aperitief.

TARALLI "SPECIALE" TRICIOLI = een speciale taralli-soort - afwijkend qua vorm en kleur: rechthoekig en gedraaid, donkerbruin - op basis van volle blauwe olijven. Heerlijk bij een droge witte en kruidige rode wijnen. Maar ook gewoon zo, als aperitief.

  

Wat betreft de houdbaarheid: vanaf april 2015 is in de Italiaanse wetgeving de vermelding van de houdbaarheidsdatum voor het produceren van taralli veranderd. Verbeteringen in het productieproces hebben geleid tot een houdbaarheid tot 12 maanden na productie. De vermelde datum op de verpakking (dag/maand/jaar) houdt nu in dat het product het beste eetbaar is tot die datum, maar het betreft geen verloopdatum. Producent Fiore di Puglia hanteert daarbij een extra garantie van drie maanden. Het product mag tot de vermelde datum + drie maanden worden verkocht. De vermelde datum op de verpakking geldt hierbij dus als indicatie van de resterende levensduur.

Bestellen: vul hieronder het aantal in en klik op het winkelmandje.
euro 0.99

Aantal