SMAAK VAN PUGLIA in de Pers


Woerden.dichtbij.nl over SMAAK VAN PUGLIA, november 2012:
Sigaren Diner
"Genietend de winter in!" op maandagavond 19 november is een ontspannen avond met heerlijk driegangen diner inclusief bijpassende wijnen en idem sigaren, voor de sigarenliefhebber uiteraard - "a smoking wining and dining evening" in samenwerking met twee andere Woerdense bedrijven, Restaurant De Markies (locatie van het evenement) en Tabakspeciaalzaak G. van Vliet.

SMAAK VAN PUGLIA, november 2011:
Een geweldige Italiaanse Avond bij Annex
De Italiaanse avond in bioscoop AnnexCinema is druk bezocht. Rond de 300 bezoekers genoten van de film 'La prima cosa bella'. Nog steeds krijgen we louter enthousiaste reacties binnen...
Blogs over SMAAK VAN PUGLIA, oktober 2011:
"Lekkere én betaalbare wijn"
Wijnblogger Erwin Kroon schrijft over zichzelf: "Over wijn kun je heel ingewikkeld doen. Dat kan best leuk zijn, maar voor mij moet wijn in de eerste plaats gewoon lekker zijn. Een dure wijn lekker vinden is niet zo moeilijk. De uitdaging is vooral een lekkere én betaalbare wijn te vinden." Precies in het straatje van SMAAK VAN PUGLIA dus, want dat is ook ons uitgangspunt. Verder zegt Erwin: "In het segment tussen 5 en 15 euro probeer ik alle onontdekte wijnparels te vinden. Daarbij is dit voor mij een hobby en ben ik niet bevoordeeld en 100 procent onafhankelijk." Het moge duidelijk zijn dat we erg blij waren met het zeer positieve stuk dat hij over onze proeverij blogde. Dat Erwin een week later op zijn blog meldde dat we voorlopig op de eerste plaats in de Wijn Top 5 Rood stonden met onze Negro Negro Negroamaro stemde ons helemaal vrolijk.Meer weten het wijnblog van Erwin Kroon, klik hier.Blog over SMAAK VAN PUGLIA, juni 2011:
"Italiaanse hakje, de andere kant van Italië, Puglia"
Op de website van Het Wijninstituut kun je over vinoloog Marja van Beek lezen: "Met haar man Marcel nam Marja in 1989 de monumentale boerderij 't Hoogje over en daarin was een klassiek georiënteerd restaurant gevestigd. Zo kon zij zich geheel gaan toeleggen op haar passie voor wijn en spijs; het samenstellen van een mooie wijnkaart. In 1997 vroeg de Business School Notenboom haar om de lessen over wijn en spijs aan het hbo hotelstudenten voor haar rekening te nemen. Vandaag de dag geeft ze met veel plezier les op drie vestigingen met een door haar zelf ontwikkelde wijnmodule, waarin zij veel aandacht schenkt aan de combinatie van wijn en gerechten. Ook is zij eigenaresse van haar eigen wijncoachingbureau, waarbij ze horecamedewerkers begeleidt en traint op het gebied van de wijnverkoop." Marja blogt via het wijnblog ByWine. Daarop schreef ze onlangs over de regio Puglia en enkele van onze wijnen.


Meer weten het wijnblog van Marja van Beek, klik hier.Interview SMAAK VAN PUGLIA in 'Telecommerce' 5-2010:


Meer weten over het magazine over 100% klantcontact 'Telecommerce', klik hier.Interview SMAAK VAN PUGLIA op 'IKKI', november 2009:


Meer weten over Carrière Inspirator-website IKKI, klik hier.Interview SMAAK VAN PUGLIA in 'La Cucina Italiana', oktober 2009:


Meer weten over het magazine 'La Cucina Italiana', klik hier.###