Onze WIJNPROEVERIJENI - ONZE WIJNPROEVERIJEN
(verderop:  II - uw eigen - besloten - wijnproeverij)


Beste wijnliefhebber, wij geloven sterk in het principe: eerst proeven, en dan kopen. Vier keer per jaar organiseert Smaak van Puglia daarom een wijnproeverij. Die kunt u GRATIS bezoeken, u dient zich hier alleen voor in te schrijven door een mail te sturen (o.v.v. wijnproeverij - onderwerp) voorzien van uw naam en het aantal deelnemende personen. U ontvangt een bevestiging van uw aanmelding. Samen met 35/40 andere mensen kunt u tijdens de proeverij verschillende oude en nieuwe wijnen proeven en hoort u meer over de wijze van proeven, de wijnen en de streek waar ze vandaan komen. U bent van harte welkom - lees in het verticale menu Op de AGENDA wanneer de volgende proeverij is.


  

  II - UW EIGEN - BESLOTEN - WIJNPROEVERIJ


Naast de wijnproeverijen die Smaak van Puglia elk kwartaal - lees in het verticale menu Op de AGENDA wanneer de volgende proeverij is - organiseert, kunt u ook uw eigen besloten wijnproeverij reserveren. Samen met vrienden, familie, collega's of (zaken)relaties - denk aan een bedrijfsuitje, een teambuildingsactiviteit of een afsluiting van een meeting - kunt u in twee/tweeënhalf ’s middags of ’s avonds of in het weekend op een informele manier heerlijke typisch Zuid-Italiaanse wijnen proeven. Wij hebben diverse arrangementen samengesteld waaruit u een keuze kunt maken, in Woerden op locatie bij Smaak van Puglia (staanplaatsen), of op uw eigen locatie/ergens anders. De gewenste datum, start- en eindtijd bepalen we uiteraard in goed overleg. Gezelligheid en goede sfeer zijn het motto - onderstaand vindt u alle mogelijkheden op een rijtje.
yyy

WIJN PROEVEN ARRANGEMENT 1-A: vanaf € 15,95 p.p. (inc-btw)
wijnproeverij op locatie bij Smaak van Puglia
Voor € 15,95 (inclusief btw) per persoon, met een minimum deelnemersaantal van acht personen en maximaal 25 personen (staffelkorting vanaf 10 deelnemers) heeft u op locatie van Smaak van Puglia op het distributiepunt op Prins Hendrikkade 15A in Woerden, uw eigen besloten wijnproeverij. In een logische volgorde leert u, samen met de andere gasten, uw eigen wijnvoorkeur bepalen. U krijgt zes verschillende wijnen voorgeschoteld: twee witte wijnen, één rosé en drie rode wijnen (andere samenstelling in overleg) die qua smaak en stijl verschillen. Vanaf de kleur, geur (neus) tot en met afdronk, inclusief een korte uitleg hoe je wijn nu precies proeft en waarom de Pugliese wijnen zo anders smaken dan veel andere wijnen. De wijnproeverij (met staanplaatsen *) duurt maximaal anderhalf/twee uur. Naast de wijn zijn er taralli (Zuid-Italiaanse "wijnkoekjes") om de smaakpapillen tijdens het proeven te neutraliseren, en wat bijpassende hapjes.
Maximaal groepsbudget € 375,00 (inc-btw) - 25 deelnemersyyy

WIJN PROEVEN ARRANGEMENT 1-B: vanaf € 26,95 p.p. (inc-btw)
wijnproeverij op externe locatie 
Voor € 26,95 (inclusief btw) per persoon, met een minimum deelnemersaantal van acht personen en maximaal 35 personen (staffelkorting vanaf 15 deelnemers), heeft u op uw gekozen locatie uw eigen besloten wijnproeverij. In een logische volgorde leert u, samen met de andere gasten, uw eigen wijnvoorkeur bepalen. U krijgt zes verschillende wijnen voorgeschoteld: twee witte wijnen, één rosé en drie rode wijnen (andere samenstelling in overleg) die qua smaak en stijl verschillen. Vanaf de kleur, geur (neus) tot en met afdronk, inclusief een korte uitleg hoe je wijn nu precies proeft en waarom de Pugliese wijnen zo anders smaken dan veel andere wijnen. De wijnproeverij duurt maximaal anderhalf/twee uur. Naast de wijn zijn er taralli (Zuid-Italiaanse "wijnkoekjes") om de smaakpapillen tijdens het proeven te neutraliseren, en wat bijpassende hapjes. 
Maximaal groepsbudget € 750,00 (inc-btw) - 35 deelnemersyyy

WIJN PROEVEN ARRANGEMENT 2: vanaf € 23,95 p.p. (inc-btw)
wijnproeverij op locatie bij Smaak van Puglia, fles wijn cadeau na afloop
Voor € 23,95 (inclusief btw) per persoon, met een minimum deelnemersaantal van acht personen en maximaal 25 personen (staffelkorting vanaf 15 deelnemers) heeft u op locatie van Smaak van Puglia op het distributiepunt op Prins Hendrikkade 15A in Woerden, uw eigen besloten wijnproeverij. In een logische volgorde leert u, samen met de andere gasten, uw eigen wijnvoorkeur bepalen. U krijgt acht verschillende wijnen voorgeschoteld: twee witte wijnen, één rosé en vijf rode wijnen (andere samenstelling in overleg) die qua smaak en stijl verschillen. Vanaf de kleur, geur (neus) tot en met afdronk, inclusief een korte uitleg hoe je wijn nu precies proeft en waarom de Pugliese wijnen zo anders smaken dan veel andere wijnen. De wijnproeverij (met staanplaatsen *) duurt zo'n twee/tweeënhalf uur. Naast de wijn zijn er - naast stokbrood en taralli (Zuid-Italiaanse "wijnkoekjes") om de smaakpapillen tijdens het proeven te neutraliseren - bijpassende hapjes (denk aan olijven, oude kazen en diverse soorten salami's). Iedere proeverijdeelnemer ontvangt na afloop een fles wijn uit het assortiment van Smaak van Puglia (in het arrangement inbegrepen) cadeau, om thuis te kunnen doorproeven.
Maximaal groepsbudget € 560,00 (inc-btw) - 25 deelnemersyyy

WIJN PROEVEN ARRANGEMENT 3: vanaf € 32,95 p.p. (inc-btw)
wijnproeverij met hapjes op locatie bij Smaak van Puglia
Voor € 32,95 (inclusief btw) per persoon, met een minimum deelnemersaantal van acht personen en maximaal 20 personen, heeft u op locatie van Smaak van Puglia op het distributiepunt op Prins Hendrikkade 15A in Woerden, uw eigen besloten wijnproeverij. In een logische volgorde leert u, samen met de andere gasten, uw eigen wijnvoorkeur bepalen. U krijgt zes verschillende wijnen voorgeschoteld, in combinatie met zes typische bijpassende Zuid-Italiaanse hapjes, zogenoemde "antipasti piccoli". De wijnen verschillen qua smaak en stijl. Je hoort meer over de kleur, geur (neus) en de afdronk, inclusief een korte uitleg hoe je wijn nu precies proeft en waarom de Pugliese wijnen zo anders smaken dan veel andere wijnen. Naast de wijn en de hapjes zijn er taralli (Zuid-Italiaanse "wijnkoekjes") om de smaakpapillen tijdens het proeven te neutraliseren. De wijnproeverij (met staanplaatsen *) duurt maximaal twee/tweeënhalf uur.
Maximaal groepsbudget € 575,00 (inc-btw) - 20 deelnemersyyy

WIJN PROEVEN ARRANGEMENT 4: vanaf € 36,95 p.p. (inc-btw)
wijnproeverij op externe locatie, fles wijn cadeau na afloop
Voor € 36,95 (inclusief btw) per persoon, met een minimum deelnemersaantal van acht personen en maximaal 35 personen (staffelkorting vanaf 15 deelnemers), heeft u op uw gewenste locatie uw eigen besloten wijnproeverij. In een logische volgorde leert u, samen met uw gasten, uw eigen wijnvoorkeur bepalen. U krijgt acht verschillende wijnen voorgeschoteld: twee witte wijnen, één en vijf rode wijnen (andere samenstelling in overleg) die qua smaak en stijl verschillen. Vanaf de kleur, geur (neus) tot en met afdronk, inclusief een korte uitleg hoe je wijn nu precies proeft en waarom de Pugliese wijnen zo anders smaken dan veel andere wijnen. De wijnproeverij duurt maximaal twee/tweeënhalf uur. Naast de wijn zijn er - naast stokbrood en taralli (Zuid-Italiaanse "wijnkoekjes") om de smaakpapillen tijdens het proeven te neutraliseren - bijpassende hapjes (denk aan olijven, oude kazen en diverse soorten salami's). Iedere proeverijdeelnemer ontvangt na afloop een fles wijn uit het assortiment van Smaak van Puglia (in het arrangement inbegrepen) cadeau, om thuis te kunnen doorproeven.
Maximaal groepsbudget € 1.095,00 (inc-btw) - 35 deelnemersyyy

WIJN PROEVEN ARRANGEMENT 5: diner vanaf € 40,75 p.p. (inc-btw)
wijnproeverij in een restaurant in de buurt van Woerden
plus WIJN PROEVEN ARRANGEMENT 1: vanaf € 15,95 p.p. (inc-btw)
TOTALE ARRANGEMENTPRIJS (combi diner en wijnen): € 55,00 p.p. (inc-btw)
Voor € 40,75 (inclusief btw) per persoon, met een minimum deelnemersaantal van tien personen en maximaal zestien personen, heeft u in een exclusieve setting op een mooie restaurantlocatie in de buurt van Woerden uw eigen besloten diner met wijnproeverij (6 wijnen - arrangement 1 € 15,95). Combiprijs is € 55,00. Wanneer wijnen en spijzen met elkaar in harmonie zijn, ontstaat de unieke smaakervaring. Los van elkaar gedronken en gegeten, geven dezelfde wijn en hetzelfde gerecht een andere indruk dan wanneer gelijktijdig genuttigd. Speerpunt bij dit speciale arrangement ligt bij heerlijk gastronomische concepten van kwaliteit, die zorgen voor verrassende ervaringen en herinneringen. U kunt zes mooie wijnen proeven. De wijnproeverij duurt zo’n tweeënhalf tot drie uur. U hoeft niet per se als groep in te schrijven voor dit arrangement, u kunt zich apart aanmelden; bij meer dan tien personen prikken we een datum.
Maximaal groepsbudget € 880,00 (inc-btw) - 16 deelnemers
(*) Een wijnproeverij op de locatie van Smaak van Puglia is er een met staanplaatsen. Deelnemers kunnen door het proeflokaal lopen, langs de wijnkasten en de kunstwerken bekijken. Voor mensen die slecht ter been zijn of niet heel lang kunnen staan hebben we wat krukken (hoogzit), in de hoek hebben we ook twee gemakkelijke stoelen.

Hoe werkt het bestellen/aanvragen van een wijnproeverij-arrangement? 
U kunt een wijnproeverij-arrangement niet online bestellen en afrekenen. Zit er een passend arrangement voor u tussen, dan kunt u via e-mail uw gegevens (o.v.v. arrangement - onderwerp) achterlaten. Wij zullen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om de exacte wensen te bespreken. Uiteraard kunt u, voor vragen of een bestelling, ook direct bellen naar +31 (0)624923394. Smaak van Puglia gaat bij een wijnproeverij uit van minimaal acht deelnemers en hanteert kortingen bij meer dan 15 personen via staffels (tot 20% korting bij maximaal 35 personen). Met andere woorden: hoe meer mensen aan de proeverij deelnemen, hoe goedkoper het assortiment per persoon uitvalt. Smaak van Puglia gaat bij een proeverij uit van 15/20 proefglazen per fles van 0,75 liter. Extreme meerkosten voor het ontkurken van extra proefflessen worden doorberekend.

  

De principes van onze wijnproeverijen


Wij wensen u een plezierige en inspirerende proeverij toe!

 

De diverse proeverijen gedurende het jaar 
vindt u in de verticale menubalk onder "... Op de AGENDA"