Onze AGENDA (2018)WEKELIJKS (don-vrij-zat) / DAGELIJKS (op afspraak)


Openingstijden AFHAALPUNT
Het proeflokaal & distributiepunt van Smaak van Puglia op Prins Hendrikkade 15A in (gebouw 1, met de witte openklapdeuren aan de voorkant) Woerden is iedere week geopend: (doordeweeks) op donderdagochtend van 9.30 tot 12.00 uur, vrijdagmiddag van 15.30 tot 18.00 uur, en (in het weekend) op zaterdag van 10.00 tot 12.30 uur - m.u.v. afspraken en vakanties. Afhaal- en andere afspraken kunnen iedere dag van de week worden gemaakt, telefonisch of via e-mail: +31 (0) 6 24923394 / vraag-svp@smaakvanpuglia.nl.

& PROEFLOKAAL: ...

... distributiepunt voor bestellingen
U kunt op het afhaalpunt uw bestelling komen afhalen. U ontvangt na het bestellen informatie via een persoonlijk e-mailbericht of een telefoontje. Komen bovenstaande standaard openingstijden u niet goed uit, dan kunt u ook een afspraak maken om uw bestelling op een ander moment (doordeweeks / 's avonds) op te halen. Bel dan 0624923394, of mail naar info@smaakvanpuglia.nl. Vergeet niet het verschuldigde bedrag van tevoren over te maken op onze rekening, met vermelding van het factuurnummer. In de winkel via uw eigen mobiele bank-app kan ook. Betaling contant op moment van afhalen kan ook, maar geniet niet onze voorkeur.

... langskomen en direct meenemen ook mogelijk
Niet van tevoren besteld? Geen probleem. Op het afhaalpunt hebben we een deel van onze voorraad staan (van elke wijn gemiddeld twaalf flessen). Die wijn kunt u ter plekke online bestellen en direct meenemen, tegen contante betaling (pinnen is niet mogelijk) - bekende klanten op rekening. Bent u op zoek naar een cadeau voor iemand, dan hebben wij wellicht een leuke verrassing: van alle wijnen hebben wij cadeauverpakkingen met twee of drie flessen (rood, wit of mix rood/wit/rosé - en eventueel met taralli/pasta). We hebben diverse soorten cadeauverpakkingen, vanaf € 6,00 (inclusief een fles wijn) - ook een wijnmand met meer flessen behoort tot de mogelijkheden. U kunt uw eigen samenstelling kiezen.

 PROEVERIJEN EN OVERIGE EVENTS


Onze wijnproeverijen
Beste wijnliefhebber, wij geloven sterk in het principe: eerst proeven, en dan kopen. Vier keer per jaar organiseert Smaak van Puglia een wijnproeverij. Die kunt u GRATIS bezoeken, u dient zich hier alleen voor in te schrijven door een mail te sturen, voorzien van uw naam en het aantal deelnemende personen. U ontvangt een bevestiging van uw aanmelding. Samen met zo'n 30-35 andere mensen kunt u tijdens de proeverij verschillende oude en nieuwe wijnen proeven en hoort u meer over de wijze van proeven, de wijnen en de streek waar ze vandaan komen. Smaak van Puglia heet u hartelijk welkom.


2018:


VOORJAARSWIJNPROEVERIJ:
zondag 8 april van 15.00 tot 17.30 uur.
Inschrijven (o.v.v. proeverij - onderwerp) - uw wijnen voor het voorjaar!


PROEF PUGLIA:
zondag 6 mei van 16.00 tot 20.00 uur.
Houd deze zondag alvast vrij, want dan is er weer een speciaal Puglia evenement in samenwerking met Buon Appetito Kookstudio uit Woerden! Al het lekkers uit deze regio (en dat is héél veel) staat deze dag centraal! 49,95 eu p.p. met o.a. diner, kookworkshop, wijnen, presentatie etc. van deze Zuid-Italiaanse genietcultuur!
Meer informatie of inschrijven


CULINAIR SMAAK VAN PUGLIA WEEKEND I:
26-29 mei
Lees hier meer over het arrangement - en let op de vroegboekkorting!
Inschrijven / informatie (o.v.v. wijnreis - onderwerp)
Meer info op de verticale menubalk onder "Speciaal": Onze WIJNREIZEN
Smaak van Puglia heeft een culinair wijnweekend in Puglia voorbereid. Gaat u graag een weekendje weg en bent u een echte wijnliefhebber? Dan is dit wijnweekend een absolute aanrader! U vliegt op zaterdagmiddag heen en op dinsdagavond weer terug. Een weekend bomvol heerlijke wijnen en andere bijzondere lekkernijen in een geweldige zomerse omgeving. All-in, uiteraard inclusief wijnproeverijen!HOOIHAM FESTIJN:
19 mei (start einde van de middag/begin van de avond)
Na succesvolle edities in 2016 en 2017 hebben we ook dit jaar weer een volgend evenement op de planning staan, dan gaan we weer "hooihammen". Zelfde insteek, met de hooiham en asperges als basis, maar met andere bijgerechten en... nieuwe wijnen!
Kom je ook? Meld je dan aan, gezellig!
Dat kan in café-restaurant De Reehorst in Woerden, telefonisch, per e-mail of via Facebook:
Rijnstraat 15, 3441 BP Woerden / Tel.: (0348) 416627 / E-mail: info@dereehorstwoerden.nl
ZOMERWIJNPROEVERIJ:
zondag 1 juli van 15.00 tot 17.30 uur.
Inschrijven (o.v.v. proeverij - onderwerp) - uw wijnen voor de zomer!


NAJAARSWIJNPROEVERIJ:
zondag 30 september van 15.00 tot 17.30 uur.
Inschrijven (o.v.v. proeverij - onderwerp) - uw wijnen voor de nazomer!


CULINAIR SMAAK VAN PUGLIA WEEKEND II:
22-25 september 2018
Lees hier meer over het arrangement - en let op de vroegboekkorting!
Inschrijven / informatie (o.v.v. wijnreis - onderwerp)
Meer info op de verticale menubalk onder "Speciaal": Onze WIJNREIZEN
Smaak van Puglia heeft een culinair wijnweekend in Puglia voorbereid. Gaat u graag een weekendje weg en bent u een echte wijnliefhebber? Dan is dit wijnweekend een absolute aanrader! U vliegt op zaterdagmiddag heen en op dinsdagavond weer terug. Een weekend bomvol heerlijke wijnen en andere bijzondere lekkernijen in een geweldige zomerse omgeving. All-in, uiteraard inclusief wijnproeverijen!PROEF PUGLIA II:
zondag 28 oktober van 15.30 tot 19.30 uur.
Die zondag is de volgende editie van Proef Puglia in samenwerking met Buon Appetito Kookstudio uit Woerden! Al het lekkers uit deze regio (en dat is héél veel) staat deze dag centraal! 49,95 eu p.p. (volwassenen) met o.a. diner, kookworkshop, wijnen, presentatie etc. van deze Zuid-Italiaanse genietcultuur!
Meer informatie of inschrijven


WINTERWIJNPROEVERIJ:
zondag 11 november van 15.00 tot 17.30 uur.
Inschrijven (o.v.v. proeverij - onderwerp)- uw wijnen voor de feestdagen!