ITALIAN STYLING OP 25 JUNI


ITALIAN STYLING & TASTING OP ZONDAG 25 JUNI

Op zondagmiddag 25 juni organiseert Michiamo een speciaal kledingevenement inclusief wijnproeverij: ITALIAN STYLING & TASTING. Van 14.00 tot 17.30 uur kunt u onder het genot van diverse proefglaasjes wijn de bijzondere Italiaanse herenkleding van Michiamo uitproberen. De wijnen zijn afkomstig van Smaak van Puglia, dat wijnen importeert uit de Puglia-regio waar je veel karakteristieke wijnen vindt met een gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Een win-winsituatie dus! Bovendien gelden er speciaal en alleen voor deze dag leuke kortingen op diverse artikelen! Plus: besteedt u voor minimaal 60,00 euro, dan krijgt u er ook nog eens een fles wijn van de proeftafel cadeau bij!


Michiamo gelooft in persoonlijke service, specialisme en aandacht voor de klant. Een kledingstuk moet bij u passen. Niet alleen bij uw karakter, maar ook bij uw smaak en het moment waarop u het draagt. Wij bieden u modieuze herenkleding van topkwaliteit. De merken die wij verkopen zijn uiteenlopend, van WAM en Aray Boy tot Desident Tokyo Laundry. Onze brede collectie bestaat uit: jeans, overhemden, shirts, T-shirts, truien en vesten.

Onderscheidend
Ook belangrijk om te weten: Michiamo heeft een unieke collectie overhemden. Die onderscheiden zich van andere merken door middel van kwalitatief mooie stofsoorten. Aan de binnenzijde van het boord treft u net even een andere stofsoort aan waardoor het overhemd een typisch Italiaans design heeft. Dat zie je ook terug in het boord van de mouw. Ook bijzonder: de drie knoopjes aan de bovenzijde van het overhemd. Meerdere bekende Nederlanders hebben onze overhemden al gedragen, onder meer Albert Verlinde, Lange Frans, Derek Oglive en diverse presentatoren van SBS shownieuws.

Interesse om bij dit mooie nieuwe evenement aanwezig te zijn? Stuurt u dan even een berichtje naar Sascha van Michiamo: michiamo-italianwear@kpnmail.nl. De locatie is: Touwslagersweg 15 in Woerden. Wij kijken ernaar uit om u te mogen begroeten!