Disclaimer & Verkoopvoorwaarden


DISCLAIMER
SMAAK VAN PUGLIA biedt u deze website aan. De site is gebouwd door SMAAK VAN PUGLIA op basis van de software van Mijn Webwinkel 5 van Easy Business Tools. De teksten op deze website zijn geschreven door SMAAK VAN PUGLIA. Daar waar dit niet het geval is, is een bronvermelding geplaatst. Gebruik van de site van SMAAK VAN PUGLIA is onderworpen aan voorwaarden en beperkingen. Die kunt u onderstaand lezen.

Toegang tot en het gebruik van deze website betekent dat u als gebruiker instemt met het onderstaande. SMAAK VAN PUGLIA zet zich in voor juiste en actuele informatieverstrekking op deze site, maar geeft geen garanties voor nauwkeurigheid en volledigheid. SMAAK VAN PUGLIA aanvaardt geen aansprakelijkheid voor (vermeende) schade, voortvloeiend uit uw toegang (of uit het niet kunnen verkrijgen van toegang) tot Smaakvanpuglia.nl, of uit het afgaan op informatie op deze site. Iedere aansprakelijkheid voor eventuele schade ten gevolge van toegang tot en gebruik van de site, wijst SMAAK VAN PUGLIA af.

Informatie en aanbevelingen op de website van SMAAK VAN PUGLIA kunnen zonder voorafgaande waarschuwing worden gewijzigd. Alle gegevens op de website, waaronder teksten, foto's, illustraties, grafisch materiaal, (handels)namen, logo's, waren- en dienstmerken zijn gemaakt door, in eigendom van of in licentie bij SMAAK VAN PUGLIA. Er geldt hierbij bescherming door auteursrecht, merkenrecht en/of enig ander (intellectueel) eigendomsrecht. Die gaan op geen enkele wijze over op (rechts)personen die toegang krijgen tot de website. Het is gebruikers van Smaakvanpuglia.nl niet toegestaan de inhoud van de site te vermenigvuldigen, wijzigen, verwijderen, door te sturen, distribueren, verspreiden of tegen vergoeding beschikbaar te stellen aan derden, zonder de uitdrukkelijke, schriftelijke, toestemming van SMAAK VAN PUGLIA. De website-inhoud mag enkel worden gebruikt voor niet-commerciële en/of privédoeleinden. Verwijzingen of hyperlinks naar andere sites die niet het eigendom zijn, zijn enkel opgenomen ter informatie van de gebruiker van de site. Voor de links (doorverwijzingen) op deze site die u naar sites van derden brengen, aanvaardt SMAAK VAN PUGLIA geen aansprakelijkheid.

SMAAK VAN PUGLIA behoudt zich het recht voor om de inhoud van de website en de tekst van deze juridische disclaimer op elk gewenst moment naar eigen inzicht te wijzigen. SMAAK VAN PUGLIA werkt continu aan het verbeteren van de site, maar daarbij kunnen wij uw hulp gebruiken zeker gebruiken. Help Smaakvanpuglia.nl verder te verbeteren en stuur uw tips en suggesties naar info@smaakvanpuglia.nl.


VERKOOPVOORWAARDEN
Wijnen per fles / per doos: alle op deze website vermelde prijzen van wijn zijn per fles, in euro’s en inclusief 21% btw (tenzij anders vermeld). Alle soorten wijn zijn verpakt in dozen met zes flessen, maar u bent niet gebonden aan dat aantal of die wijnsoort; u kunt de wijnen ook per fles bestellen en naar eigen wens wijncombinaties van zes flessen maken. De prijzen zijn gebaseerd op een gemiddelde ordergrootte van twaalf flessen (twee dozen van zes).

Aflevering vindt plaatst conform uw wensen, zoals u tijdens het bestellen aangeeft.

AFHALEN: Hebt u een bestelling gedaan en aangegeven die te willen komen afhalen op het distributiepunt op Prins Hendrikkade 15A in Woerden, dan kunt u uw bestelling daar komen afhalen. U ontvangt een bericht per e-mail of een telefoontje wanneer uw bestelling klaarstaat. Het distributiepunt is - m.u.v. vakanties/afspraken - geopend: doordeweeks op donderdagochtend van 9.30 tot 12.00 uur, op vrijdagmiddag van 15.30 tot 18.00 uur en in het weekend op zaterdag van 10.00 tot 12.30 uur. U kunt ook een afspraak maken om de bestelling op een ander moment - doordeweeks/'s avonds - op te halen. Wij nemen z.s.m. telefonisch of per e-mail contact op om een afhaalafspraak te maken - ons tel. (mob.) +31 0624923394.

VERZENDEN: Bij verzenden hebt u meerdere opties: bij "een bestelling van 6 flessen" berekenen wij (een bijdrage in de) verzendkosten van € 7,25 (verzenden 1 doos van 6 flessen of 6 losse flessen binnen 48 uur, conform afspraak met het verzendbedrijf), bij "maximaal 15 flessen" betaalt u € 12,95 (verzending binnen drie dagen), bij "meer dan 15 flessen" betaalt u € 19,95 (bezorging binnen een week). Vanaf 54 hele flessen of een factuurbedrag boven € 230,= (incl. btw) levert SMAAK VAN PUGLIA uw bestelling (binnen twee weken) in Nederland GRATIS thuis af. Voor het "verzenden van andere producten dan wijn" betaalt u € 6,95 (tot 10 kilo). Verzending vindt plaats na betalingsontvangst. Is een speciale of snellere afhandeling gewenst, dan berekenen wij - na offerte/overleg - 50% van de bezorgkosten door (de andere helft is voor onze rekening). Bij een bestelling buiten Nederland (minimale afname van 14 flessen) berekenen wij een bijdrage in de vrachtkosten: de kosten zijn: € 40,80 voor een pakje van 14 flessen (20 kg max.) of € 47,95 (22 flessen, 30 kg max.). Accijnsverhoging of andere navorderingen worden door ons doorberekend.

(*) Zekerheid bij het versturen van een pakket
De pakketten die SMAAK VAN PUGLIA verstuurt met Post.nl zijn verzekerd. Wij kiezen voor "aangetekend" vanwege de extra zekerheid. Sporadisch kan schade of verlies voorkomen. Het pakket is verzekerd tot € 500,- per zending, bij verlies of beschadiging. De bezorger van Post.nl vraagt de geadresseerde altijd om te tekenen voor ontvangst. SMAAK VAN PUGLIA ontvangt bij de verzending standaard een verzendbewijs (die zending is te volgen met Track & Trace).ij verlies of beschadiging keert Post.nl de werkelijke schade (op basis van de waarde op de factuur, exclusief btw) uit. Zijn een of meerdere flessen kapot, dan heeft SMAAK VAN PUGLIA foto's van de schade nodig om voor schadevergoeding bij Post.nl in aanmerking te komen. Die foto's kunt u mailen (o.v.v. schade - onderwerp) - wij sturen ze door naar Post.nl en na akkoord ontvangt u uw schadevergoeding.

Kwaliteitsgarantie: SMAAK VAN PUGLIA garandeert de kwaliteit, herkomst en houdbaarheid van de wijnen, mits deze onder de juiste omstandigheden zijn opgeslagen en niet langer bewaard zijn gebleven dan afkomst en karakter toelaten. Mocht een bepaalde wijn niet aan uw smaak beantwoorden, dan nemen wij deze na overleg terug. Wij vergoeden u de retour ontvangen flessen op basis van de gefactureerde waarde of leveren u een andere wijn naar keuze.


Voor vragen/opmerkingen, mail: info@smaakvanpuglia.nl. U kunt een reactie binnen 24 uur verwachten. We behouden ons het recht voor de zaken op de website (assortiment/prijzen/voorwaarden/etc.) tussentijds te wijzigen, zonder voorafgaand bericht - schrijffouten voorbehouden.###