BRUIN PRESALE 2 JULI


1-JARIGE BRUIN TRAPT AF MET PRESALE INCLUSIEF WIJNPROEVERIJ

Op zondagmiddag 2 juli start het inmiddels ruim een jaar bestaande Bruin de presale met een speciaal kledingevenement inclusief wijnproeverij. Van 13.00 tot 17.00 uur kun je onder het genot van diverse proefglaasjes wijn het bijzondere herenassortiment van Bruin onder de loep nemen. In de gezellige huiskamersfeer kun je terecht voor herenkleding, tassen, accessoires, armbanden geuren en meer. Met presale-korting dus! Smaak van Puglia verzorgt de wijnproeverij, met wijnen afkomstig uit de Puglia-regio: zwoel op rood gebied en vol fruitig op het witte vlak, inclusief een zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Een supercombinatie dus!

  

Mens Clothing since 2016 - kortweg: Bruin - is meer dan alleen kleding en hanteert daarbij het volgende: "We onderscheiden ons door een zéér persoonlijke benadering. We maken het je graag naar de zin. Wel zo leuk; voor jou én voor ons! Service die verder gaat: omdat we ons niet op de massa richten, maar op onze individuele klanten, kunnen we dat stapje meer zetten. Uitsluitend gerenommeerde merken: wij zorgen altijd voor vernieuwing! We proberen onze collectie voortdurend interessant te houden. En tot slot, gewoon... gezellig! Kleding kopen moet leuk zijn. Relaxed en in een open sfeer. Daar zetten wij ons voor in!"

Belevenis-ambiance
In de winkel van Bruin in Woerden ervaar je deze bijzondere benadering van herenmode. En niet zomaar! Er is sprake van een belevenis. Naast de uitgebreide collectie en de gezellige sfeer is er altijd plaats voor een drankje, een praatje en uitstekend advies. De ambiance van de winkel heeft al vele bezoekers uitgenodigd om terug te komen. Ook zomaar... Voor de gezelligheid! Kom langs bij Bruin en ervaar het zelf!

Interesse om bij de start van de presale aanwezig te zijn? Stuurt u dan even een berichtje naar Ron van Bruin: info@bruinwoerden.nl. De locatie is: Havenstraat 37 in Woerden. Jij komt toch ook een kijkje nemen, wij kijken er naar uit!