... Wijn en kunstWIJN EN KUNST


In Italië hoor je veel: "Il vino ha giocato sempre con l'arte''. Vertaald: wijn heeft altijd een rol gespeeld in de kunst. Het is dan ook een geweldig mooie combinatie, die SMAAK VAN PUGLIA op diverse manieren promoot.


Wijn en kunst hebben al heel lang met elkaar te maken. Vroeger werd het gedronken door (arme) kunstenaars, tegenwoordig is het niet meer weg te denken uit galerieën. Hebt u het distributiepunt/proeflokaal - een voormalige galerie en nog steeds voor een groot deel op die manier ingericht - van SMAAK VAN PUGLIA bezocht, dan hebt u kunnen zien dat de wanden zijn behangen met kleurrijke schilderijen en de glazen kasten zijn gevuld met karakteristieke beelden. Samen met de Pugliese wijn en aanvullende producten ademt het lokaal de relaxte sfeer van het zonnige Puglia. U bent van harte welkom om tijdens de openings-/afhaaltijden, of als u onze gast bent tijdens een wijnproeverij, of tijdens de jaarlijkse Woerdense Atelierroute begin september te genieten van de kunst. Wij verkopen regelmatig kunstwerken en adviseren u graag. Wellicht ziet u een kunstwerk die bij u een goede plek zal vinden.

*****

Kunstwijnkisten
Om de wijnen en de schilderwerken nog meer met elkaar te verbinden, verkoopt SMAAK VAN PUGLIA sinds april 2010 ook kunstwijnkisten. Dit zijn stuk voor stuk unieke handbeschilderde wijnkisten, waarvan de afgebeelde typisch Zuid-Italiaanse taferelen slechts eenmalig zijn gemaakt. Mooi om als kunstwerk in uw huiskamer te zetten, maar ook een mooi cadeau om weg te geven. Op dit moment hebben wij enkele kunstwijnkisten met plaats voor twee of die flessen wijn. U zult begrijpen: uniek, gesigneerd, eigen werk. Trefwoorden: acryl, wijn, wijnkist, kist, Italië, Zuid-Italiaans, Puglia landschap, houten kist.

Een kunstwijnkist, inclusief twee flessen wijn naar keuze, kost € 59,95 (exclusief btw):Een kunstwijnkist, inclusief drie flessen wijn naar keuze, kost € 74,95 (exclusief btw):


Hoe werkt het bestellen/aanvragen van onze kunstwijnkisten?
U zult begrijpen dat wij geen tientallen kunstwijnkisten op voorraad hebben. Het betreft unieke eigen werken en daarvan hebben we er maar een aantal. Het is wel mogelijk om een aantal kunstwijnkisten op aanvraag te laten maken. U kunt deze niet online bestellen en afrekenen. Hebt u interesse, dan kunt u via e-mail uw (bedrijfs)gegevens achterlaten (o.v.v. kunst - onderwerp). Wij zullen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om de exacte wensen te bespreken. Uiteraard kunt u, voor vragen of een bestelling, ook direct bellen naar 0624923394.

Links:
¨ Roel van der Bij
¨ Gonny van der Bij
¨ Atelierroute Groot Woerden