... FilosofieFILOSOFIE


SMAAK VAN PUGLIA kiest er bewust voor om de prijzen van de wijnen laag te houden. Onze filosofie luidt: goed geprijsde wijn die u kunt komen afhalen op het distributiepunt in Woerden. Wij streven ernaar wijnen aan te bieden tegen de juiste verhouding qua prijs en kwaliteit. Dat zijn wijnen die voor iedereen betaalbaar zijn, in diverse prijsklassen tussen 4,00 en maximaal 12,50 euro. Enkele heel bijzondere wijnen in ons assortiment boven die maximumprijs hebben wij opgenomen als "buitencategorie", waarbij opgemerkt dat er van die wijnen maar heel weinig flessen worden geproduceerd en nauwelijks geëxporteerd.

... We zijn er trots op om te kunnen zeggen dat onze prijzen niet heel veel afwijken van die in Italië. Waar veel andere wijnbedrijven bovenop iedere wijn minimaal € 1,00 per fles doen voor de bezorgkosten, luidt onze filosofie: goed geprijsde wijn - zonder die euro - af te halen op het distributiepunt in Woerden. Voor verzenden vragen wij een vaste bijdrage in de extra kosten.

... Alle op deze website vermelde prijzen gelden per fles, in euro's en inclusief 21% btw (tenzij anders vermeld). Alle soorten wijn zijn verpakt in dozen met zes flessen, maar u bent niet gebonden aan dat aantal of die wijnsoort; u kunt de wijnen per fles bestellen en naar eigen wens wijncombinaties van zes flessen of meer maken.

... Wij verkopen via internet maar zijn geen pure webwinkel; bestellen is en blijft ook gewoon mogelijk via telefoon, fax en e-mail, of op het distributiepunt in Woerden zelf (in dit lokaal hebben we van elke wijn gemiddeld zo'n 12 flessen op voorraad, direct mee te nemen na online-bestelling ter plekke - pinnen niet mogelijk, betalen op rekening voor bekende klanten, factuur wordt gemaild, nieuwe klanten betalen de eerste keer contant). Wijnen die tijdelijk niet voorradig zijn, bestellen we na bij de wijnhuizen en volgen z.s.m. Drie/vier keer per jaar rijdt ons transport vanuit Puglia naar Woerden.

... Ons einddoel: uiteindelijk willen we de lekkerste wijnen van een tiental wijnhuizen uit Puglia en omgeving leveren.

***** 
Door een mail te sturen (o.v.v. nieuwsbrief - onderwerp) ontvangt u van SMAAK VAN PUGLIA (twee)maandelijks digitaal nieuws (nieuwsbrieven, persberichten, uitnodigingen, etc.). Uiteraard gaan wij zorgvuldig te werk en sturen wij alleen die informatie waarvan wij denken dat deze voor onze klanten en relaties relevant is. In de Telecommunicatiewet (regelgeving betreffende het gebruik van digitale persoonsgegevens) is onder andere vastgelegd dat bedrijven geen ongevraagde e-mail mogen zenden. U ontvangt een persoonlijke bevestiging van uw aanmelding.
 
*****

Aflevering vindt plaatst conform uw wensen, zoals u tijdens het bestellen aangeeft...

... Hebt u een bestelling gedaan en aangegeven die te willen komen afhalen op het distributiepunt op Prins Hendrikkade 15A in Woerden, dan kunt u uw bestelling daar komen afhalen. U ontvangt een bericht per e-mail of een telefoontje wanneer uw bestelling klaarstaat. Het distributiepunt is - m.u.v. vakanties en afspraken geopend: doordeweeks op donderdagochtend van 9.30 tot 12.00 uur, op vrijdagmiddag van 15.30 tot 18.00 uur en in het weekend op zaterdag van 10.00 tot 12.30 uur. U kunt ook een afspraak maken om de bestelling op een ander moment - doordeweeks/'s avonds - op te halen. Wij nemen z.s.m. telefonisch of per e-mail contact op om een afhaalafspraak te maken - ons tel. (mob.) 0624923394.

... Bij verzenden (*) hebt u meerdere opties: bij "een bestelling van 6 flessen" berekenen wij (een bijdrage in de) verzendkosten van € 7,25 (verzenden 1 doos van 6 flessen of 6 losse flessen binnen 48 uur, conform afspraak met het verzendbedrijf), bij "maximaal 15 flessen" betaalt u € 12,95 (verzending binnen drie dagen), bij "meer dan 15 flessen" betaalt u € 19,95 (bezorging binnen een week). Vanaf 54 hele flessen of een factuurbedrag boven € 230,= (incl. btw) levert SMAAK VAN PUGLIA uw bestelling (binnen twee weken) in Nederland GRATIS thuis af. Voor het "verzenden van andere producten dan wijn" betaalt u € 6,95 (tot 10 kilo). Verzending vindt plaats na betalingsontvangst. Is een speciale of snellere afhandeling gewenst, dan berekenen wij - na offerte/overleg - 50% van de bezorgkosten door (de andere helft is voor onze rekening). Bij een bestelling buiten Nederland (minimale afname van 14 flessen) berekenen wij een bijdrage in de vrachtkosten: de kosten zijn: € 40,80 voor een pakje van 14 flessen (20 kg max.) of € 47,95 (22 flessen, 30 kg max.). Accijnsverhoging of andere navorderingen worden door ons doorberekend.

(*) Zekerheid bij het versturen van een pakket
De pakketten die SMAAK VAN PUGLIA verstuurt met Post.nl zijn verzekerd. Wij kiezen voor "aangetekend" vanwege de extra zekerheid. Sporadisch kan schade of verlies voorkomen. Het pakket is verzekerd tot € 500,- per zending, bij verlies of beschadiging. De bezorger van Post.nl vraagt de geadresseerde altijd om te tekenen voor ontvangst. SMAAK VAN PUGLIA ontvangt bij de verzending standaard een verzendbewijs (die zending is te volgen met Track & Trace). Bij verlies of beschadiging keert Post.nl de werkelijke schade (op basis van de waarde op de factuur, exclusief btw) uit. Zijn een of meerdere flessen kapot, dan heeft SMAAK VAN PUGLIA foto's van de schade nodig om voor schadevergoeding bij Post.nl in aanmerking te komen. Die foto's kunt u mailen (o.v.v. schade - onderwerp). Wij sturen ze door naar Post.nl en na akkoord ontvangt u uw schadevergoeding.

 


Voor vragen/opmerkingen, mail: info@smaakvanpuglia.nl.
U kunt een reactie binnen 24 uur verwachten.

Achtergrond eigenaar SMAAK VAN PUGLIA: Erwin van der Bij 
Erwin van der Bij werkte hiervoor ruim tien jaar (1997-2008) bij uitgeverij en evenementenorganisator BBP (Beerens Business Press) bv en maakte daar deel uit van de vaste redactie (journalistieke functies) van enkele vakbladen. Erwin werkte eerst aan uitgaven van derden, waaronder het magazine 'Open Kaart' van opdrachtgever TPG Post en diverse nieuwsbrieven, onder andere van opdrachtgever Baan. In 1999 en 2000 kreeg hij de functie van eindredacteur van ‘Telebusiness Magazine’ en hoofdredacteur a.i. van ‘DM&eBusiness’. Begin 2001 werd hij eindredacteur en bladmanager van ‘Telecommerce Magazine’ (opvolger van de eerder genoemde magazines) en in 2006 werd hij dat ook van ‘Twinkle’. Voor Erwin (1973) bij BBP in dienst trad was hij werkzaam bij uitgeverij Van Dale Lexicografie. Daarvoor studeerde hij af op het hbo voor Uitgeverij & Boekhandel (Faculteit Economie & Informatie) aan de Hogeschool van Amsterdam.